Sa jedne od ranijih izložbi bečejskih inovatora
Sa jedne od ranijih izložbi bečejskih inovatora

Sekcija stvaralaca i inovatora „Innova“ Društva intelektualaca „Braća Tan“ u Bečeju organizuje u petak, 21. oktobra, celodnevni program iz dva dela u spomen kući „Tan“. Od 10 do 12 sati biće nekoliko zanimljivih predavanja, a u podne se otvara izložba.

Posle pozdravne besede u 10 sati i kratkog zabavnog programa učenika bečejske OŠ „Šamu Mihalj“, zainteresovani će moći da prate četiri kratka predavanja. Akademik Mato Zuvac iz Novog Sada predstaviće FIPROT – F1 (Folirano sredstvo protiv suše biljaka), Đorđe Štangl iz Čelareva će govoriti i primeni lekovitog bilja u medicini i kozmetici, mr Miloš Borjan iz Subotice predstaviće Udruženje Ličana „Lika“ i Lajoš Vašarhelji iz mađarskog naselja Sigliget govoriće o višenamenskoj opremi za proizvodnju toplote sa njenim skladištenjem.

Za podne je predviđeno svečano otvaranje izložbe na kojoj će biti izuma iz oblasti zaštite životne sredine, obnovljive energije, reciklaže, zdravlja i drugih pratktičnih veština. Izložba će biti dostupna poseticima do 17 sati.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име