Doleteo kraj tise: Golman Miljan Drinčić
Doleteo kraj tise: Golman Miljan Drinčić

Po prirodi posla, sportski direktor je najagilniji čovek tokom prelaznog roka. Kako u srpskoligašu sa Tise tu fukciju obavlja Miloš Andrić, koji je i trener golmana, razumljivo je što je prvo razrešio golmansko pitanje.

Prvi novajlija u aktuelnom prelaznom roku je golman Miljan Drinčić.

Drinčić je u leto 2019. godine proveo deo priprema kraj Tise, ali se tada nisu poklopile sve kockice i nije stao ispred gola Bečejaca. Pošto su Kuljani, čiji je član minule sezone bio, izgubili status srpskoligaša, a i dalje je želeo da bude u srpskoligaškim vodama, usledili su novi razgovori, koji su uspešno okončani.

-Minule polusezone smo ostali samo sa jednim golmanom, Isidorom Milovanovim, što nije dobro. Angažovali smo Miljana Drinčića, za kojeg znamo da ima kvalitet za srpskoligašku scenu, pa sada je na njima dvojici da se radom nametnu i izbore za „jedinicu“, veli sportski direktor i trener golmana OFK Bečej 1918 Miloš Andrić.

Kako je prozivka zakazana za ponedeljak, 4. jula, ovih dana su vrlo ažurni u redovima Bečejaca.

-Posle napadača Luke Krajinovića, papire je uzeo i iskusni vezista Miloš Žeravica, koji je pristupio novom srpskoligašu Naftagasu iz Elemira. Upravo završavamo razgovore sa svim igračima i kada budemo sigurno ko odlazi, počećemo sa popunjavanjem praznina u timu. Sada sve ide ubrzanim tempom, pa će se ovog vikenda mnogo toga desiti, zaključuje Miloš Andrić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име