Poklanjanjem štampača i fotokopir aparata opština se zahvalila policiji na odličnoj saradnji tokom godine i posebno tokom Gospojine. Nakon policijskog radara, koji je opština Novi Bečej donirala Policijskoj stanici u martu ove godine, u znak zahvalnosti za dobru saradnju sada je obezbeđen laserski štampač i kopir aparat.

 

Predsednik opštine Novi Bečej Saša Šućurović i Ivica Milankov, zamenik predsednika za bezbednost i vanredne situacije, uručili su predstavnicima Policijske stanice u Novom Bečeju, laserski štampač i kopir aparat, kao još jedan znak dobre saradnje i zahvalnosti za izvanrednu saradnju i koordinaciju tokom manifestacije Gospojina. Novi Bečej je jedna od najboljih i najmirnijih sredina, a Gospojina bezbedna manifestacija, istakao je predsednik opštine. Posebno je važno, kako je naglasio, Policijsku upravu opremiti u domenu poslova od kojih građani direktno zavise, kao što je vađenje ličnih dokumenata, bezbednosti u saobraćaju i slično.

-Godinama pravimo veliku manifestaciju, jednu od najvećih u Srbiji, Policijska stanica nam pomaže u tome, i zajedno pravimo bolje uslove u našem Novom Bečeju, našem gradu i našoj celoj opštini. Ovo je jedan znak pažnje, jer kada su se svi veselili tokom Gospojine, oni su uspešno radili. Godinama organizujemo manifestaciju bez ikakvih problema ili incidenata, manifestaciju na kojoj može svako da nam zavidi. Ovo je samo jedan mali znak pažnje od lokalne samouprave i mislim da će se naša saradnja nastaviti, i svakako ćemo biti za primer drugim lokalnim samoupravama, izjavio je Šućurović.

U ime policijske stanice, načelnik Saša Stanišić se zahvalio lokalnoj samoupravi na poklonu.

-Štampač i kopir aparat nam puno znače, pošto nam do sada ovi resursi nisu bili u tom obimu zastupljeni i u mnogo će nam olakšati posao. Ovom prilikom se još jednom zahvaljujem na ovoj donaciji i poklonu, reči su načelnika Stanišića.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име