U cilju rešavanja problema napuštenih životinja, ali i skretanja pažnje na odgovorno vlasništvo, u dnevnim internet novinama „MojBečej“ i danas možete naći informacije o psima iz prihvatilišta koji čekaju na udomljavanje.

 

Iz bečejskog azila navode da oni koji udome psa moraju da mu obezbede određene uslove. Pas ne sme biti na lancu, mora imati kućicu ili boks, a zaposlenima u prihvatilištu mora biti omogućeno da ga posete nekoliko puta godišnje kako bi videli da li vlasnik poštuje dogovoreno.

– Ženka mešanac kokera, pronađena na Tisi pre nekoliko dana. Stara je oko osam meseci, razigrana, negovana, pa se pretpostavlja da je neko izgubio.

– Tužna, danas nađena u Novom selu. Kuče je staro oko dva meseca, ženka. Biće povećeg rasta.

– Maja, stara tri meseca, kod nas živi već dva meseca i niko je neće . Biće malog rasta ali podužeg tela. – Mao, nađen pre dve nedelje u centru. Star je oko pet meseci, mešanac retrivera, biće srednjeg rasta. Čipovana i vakcinisana.

– Pas je danas nađen u Jožefa Atile, udario ga je auto. Ima crnu ogrlicu i traži svog vlasnika.

– Petra, čipovana, vakcinisana i sterilisana, stara dve godine. Velika je maza i voli da se druži. Međutim, boji se drugih pasa, jer je u prihvatilištu nekoliko puta bila teško povređena.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име