Na međunarodnom turniru STENS 2015 u Sarajevu boje Stonoteniskog kluba Vojvodina iz Bačkog Gradišta branila je Radmila Tominjak. Osvojila je ukupno četiri medalje igrajući u više starosnih kategorija, ekipno i pojedinačno.

 

 

Gradištanka se iz glavnog grada Bosne i Hercegovine vratila sa dva prva mesta, ekipno, i dva druga, pojedinačno.

 

U STK Bečej sležu se utisci od protekle sezone

Sezona 2014/2015 je zvanično završena. Analizirajući rad i ostvarene rezultate bila je veoma uspešna. Ženska ekipa je ostvarila plasman u viši rang, odnosno Drugu saveznu ligu. Muška ekipa je kao što se i očekivalo ispala iz Druge vojvođanske lige i sledeće sezone će se takmičiti u Bačkoj ligi.

– Bili smo organizatori pregršt turnira, što u našoj organizaciji što u organizaciji stonoteniskog saveza Srbije i Vojvodine. „Kolenica kup“ je nastavila da ojačava svoj brend i da nam se uvećava broj učesnika koji su prepoznali naš trud, rad i veliku želju za druženjem i ugošćavanjem veterana stonog tenisa. Takođe smo učestvovali na velikom broju veteranskih turnira u zemlji i inostranstvu. Uspeh je bio videti stare prijatelje i naravno učestvovati u čuvenom trećem poluvremenu, reči su Dejana Zeremskog iz STK Bečej.

Rezultatski, Milutin Glavaški je bio neprikosnoven i ne mogu se nabrojati medalje i pehari koje je osvojio u ovoj sezoni, navode iz kluba. Što se tiče mlađih igrača treba navesti veliki napredak u igri mlade Aleksandre Molnar i Hunora Bezega. Reka Bezeg je takođe ispunila očekivanja i osvojila pregršt pehara, medalja i diploma. Na kraju sezone u naš klub se vratio trener Dragan Klajić tako da uz Milutina očekujemo dalji napredak i uspehe mladih naraštaja kluba, nadaju se iz STK Bečej.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име