Pobednik finalne utakmice humanitarng turnira u uličnom basketu „Bečej 2014“, u organizaciji Kancelarije za mlade opštine Bečej je ekipa Debeli zmaj, dok je za najboljeg igrača ovog sportskog susreta proglašen Miloš Petković. Petkoviću je osim laskave titule pripala i vredna nagrada, studentska stipendija fakulteta za sport Univerziteta Union u Beogradu. Drugo mesto zauzela ekipa Auto škola Riki, dok je treća ŽKK Mali prinčevi. Tokom ove manifestacije prikupljeno je oko 300 evra za pomoć Obrenovcu.

 

 

Dodeljene su i nagrade najstarijem i najmlađem učesniku, a to su Nenad Jovanović i Saša Banović. Za najsimpatičniju proglašena je ekipa Orač, dok je pobednik u „šutiranju“ trojki petnaestogodišnji Filip Jovanović.

– Uzimajući u obzir dobar odziv takmičara i publike možemo zaključiti da je zainteresovanost Bečejaca za ovakva dešavanja velika. Nadamo se da će ovaj turnir prerasti u tradicionalnu priču koja će mlade okupljati oko pozitivnih stvari, istovremeno ih razdvajajući od raznih poroka sadašnjice, rekao je Dane Mandić, koordinator Kancelarije za mlade opštine Bečej, inače organizator turnira.

Tokom trodnevnog nadmetanja prikupljeno je i oko 35.000 dinara koje će organizator preusmeriti za pomoć u maju pogođenoj poplavama opštini Obrenovac.

Podsetimo, na turniru u uličnom basketu u centru najveće potiske opštine takmičilo se ukupno 16 ekipa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име