Na prvom domaćinstvu u Bečeju ovdašnji Klub američkog fudbala „Vidre“ izgubio je od ekipe „Jastrebovi“ iz Obrenovca. Bečejcima nije uspelo da zabeleže pobedu i time u veselijem raspoloženju obeleže prvu zvaničnu utakmicu američkog fudbala u Bečeju.

Rezultat utakmice odigrane 24. aprila na pomoćnom terenu gradskog fudbalskog stadiona u Bečeju u okviru 2. kola Treće lige Srbije lige Sever je 6:32. Gosti iz Obrenovca imaju razlog više za slavlje jer je to ujedno i prva pobeda od osnivanja, doduše, mladog obrenavačkog kluba. Ovo je drugi poraz „Vidri” od početka takmičarskog dela, u dve do sada odigrane utakmice. Podsetimo, Bečejci su poraženi u Zrenjaninu od „Vitezova“ iz Kleka, rezultatatom  37: 2.

U narednom delu takmičenja u okviru Treće lige Srbije „Vidre“ se 15. maja u Novom Sadu sastaju sa ekipom „Divlji psi“, dok su u 4. kolu Bečejci su slobodni. U poslednjem, 5. kolu 11. juna Bečejci na svom terenu dočekuju ekipu „Sharks” iz Šapca.

Kako je potpredsednik kluba „Vidre” Gordan Ličanin ranije za portal MojBečej rekao, za cilj imaju da osveže sliku bečejskog sporta, ali i da među mladima promovišu zdrave stilove života.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име