Marketing

Promocija na internetu, pored SAD-a, polako preuzima primat i u ostalim delovima sveta, a internet promocije su i dalje u Srbiji poprilično jeftine, što je dobra prilika za male i srednje biznise. Pored toga, 2017. godine digitalno reklamiranje je prestiglo reklamiranje na TV-u po potrošnji.

Naš portal osnovan je 2012. godine kao neprofitni društveno odgovorni medij čiji je cilj da istinito, pravovremeno i objektivno izveštava građane bečejskih opština o temama od interesa za lokalnu zajednicu. Za ovih sedam godina postojanja objavili smo više od 9.300 medijskih sadržaja različitog formata, a naša redakcija je do sada osvojila i tri nacionalna priznanja za istraživačko novinarstvo.

Portal „MojBečej“ je najefikasnije mesto za promociju jer čitaoci više puta mogu videti i pročitati reklamu, PR tekst ili video koji kreiramo za vaše potrebe. Nudimo najefikasniju i najekonomičniju promociju po najpovoljnijim cenama oglašavanja, a pored toga oglašavanjem kod nas podržavate i rad našeg udruženja.

Oglašavanje na portalu omogućava odlične rezultate sa minimalnim ulaganjima. Zašto?

  • Efekat kampanje je merljiv po broju impresija i klikova;
  • Imate mogućnost da vašu reklamu vidite uvek (7/24h, 365 dana u godini);
  • Internet je najbrži medij, a promotivne banere moguće je izmeniti u bilo kom trenutku;
  • Dobar PR tekst ili video o vašoj firmi kreira najbolji efekat kod čitalaca;
  • Dobijate veću posetu svom sajtu, pa samim tim povećavate informisanost o uslugama i proizvodima koje nudite;

Prema Google analitici portal „MojBečej“ je u 2018. godini imao preko 1,4 miliona poseta iz čak 146 država širom sveta, od čega je najveći procenat iz Srbije (74,9%).

Za sve detaljnije informacije vezane za oglašavanje na našem portalu možete kontaktirati našu marketing menadžerku: Marta Kovač 060/7159-746