Uslovi korišćenja

DOBRODOŠLI NA PORTAL MOJ BEČEJ (https://mojbecej.rs)

Portal MojBečej vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge portala MojBečej. Korišćenjem bilo kog dela portala smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Portal MojBečej ima autorska prava na sve sadržaje.

Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu BEZ saglasnosti portala MojBečej da koriste tekstualni materijal i fotografije, poštujući sva sledeća pravila:

Internet sajtovi:
Dozvoljeno je preuzeti maksimalno prvih 150 karaktera iz teksta, kompletan naslov, jednu fotografiju, koja ne sme biti prikazana u dimenzijama većim od 120×120 piksela, obavezno vidljivo navođenje izvora (MojBečej) i kompletnog linka (URL) do preuzetog teksta, neposredno pre ili neposredno posle preuzetog teksta, objavljeni link ka tekstu ne sme da sadrži „nofollow“!

Televizija/radio
Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenje portala MojBečej kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice. Uz preuzete fotografije obavezno je navođenje portala MojBečej kao izvora.

Štampana izdanja:
Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenje portala MojBečej kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice. Uz preuzete fotografije obavezno je navođenje portala MojBečej kao izvora.

NAPOMENA:
Korišćenje materijala uz nepoštovanje bilo kog od pomenutih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže Zakonskoj odgovornosti.

Portal MojBečej zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice:
Linkovi ka drugim web sajtovima, koji nisu vlasništvo portala MojBečej, ne smatraju se delom sajta i portal MojBečej ne snosi odgovornost za njih. Portal MojBečej se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje portala MojBečej koristite na sopstvenu odgovornost. Portal MojBečej ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Zaštita privatnosti:
Portal MojBečej poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca portala. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku, MojBečej neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana Zakonom i u slučaju teškog kršenja pravila portala MojBečej. Korisnici procesom registracije daju saglasnost da ih portal MojBečej obaveštava o novostima i akcijama. Ukoliko to korisnici ne žele, mogu naglasiti na adresi[email protected]

KORISNICIMA PORTALA MOJBEČEJ STROGO JE ZABRANJENO:

Objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način;

Objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima – lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica;

Objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom;

Objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane;

Svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme;

Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika;

Društvene mreže:
U skladu sa Uslovima korišćenja društvene mreže Fejsbuk (od 15. novembar 2013. godine) korisnici odgovaraju za sadržinu komentara koje ostavljaju na Fejsbuku.

Administratori zvanične Fejsbuk stranice Moj Bečej uklanjaju komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja. Sporne komentare građani mogu prijaviti putem mejla:[email protected]

IZMENE USLOVA KORIŠĆENJA

Portal MojBečej zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. Portal MojBečej neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena.

„Bečejsko Udruženje Mladih“