Prvu manifestaciju ,,BEČEJ NOĆU“ ​Opština Bečej organizovala je prošle godine. Usled nezapamćena posete na glavnom​​ gradskom trgu i odjeka u medijima, odlučeno je da događaj postane tradicionalan i da se na taj način nastavi sa brendiranjem, ne samo Bečeja, već i čitave pokrajine.

Usled nedavno pretrpljenog moždanog udara i saveta lekara da još neko vreme ne nastupa, Aki Rahimovski sa Parnim valjkom ipak neće biti u prilici da održi koncert na drugoj manifestaciji ,,Bečej noću“, koja se priprema za 16. jun. Organizatori koncerta, Opština Bečej, poželela je Akiju brz oporavak, a Bečejce nije izneverila.

Drugi ,,Bečej noću“ obeležiće nastup trenutno najaktuelnijeg izvođača na našim prostorima. Bajaga i instruktori će ekskluzivnim nastupom na bečejskom Trgu oslobođenja ,,napraviti lom“, budući da upravo tada kreću na turneju kojom promovišu upravo objavljeni album! Posle šestogodišnje diskografske pauze, obradovali su svoje obožavaoce novim, dvanaestim albumom ,,U sali lom“.

Pored Bajage, novost je da će u Bečeju 16. juna nastupiti i Dejan Cukić i Spori ritam. Poznati muzičar je okupio ekipu, koja svakog sekunda provedenog na bini pleni radošću i pozitivni stavom. Cukić je poznat po tome da svaki skup u trenutku pretvori u žurku, pa će to učiniti i na Trgu oslobođenja u društvu Bečejaca.

Posebno obraćajući pažnju na multikulturalnost Vojvodine, a nošeni uspehom prvog izdanja, podsećamo da će drugi ,,Bečej noću“ na Trg oslobođenja 16. juna 2018. dovesti neke od najekskluzivnijih imena, među kojima je i Rúzsa Magdi.

Srca je svojevremeno osvojila kao pobednica mađarskog Idola, a bila je i predstavnica ove zemlje na izboru za najbolju pesmu Evrope. O njenoj popularnosti najbolje govori činjenica o ovogodišnjem dvostrukom rasprodatom koncertu u budimpeštanskoj Areni, najvećem zatvorenom koncertnom prostoru mađarske prestonice. Poreklom je iz Malog Iđoša, čime se stanovnici Bačke posebno ponose.
Sa njima će na Trgu oslobođenja zablistati i Ničim izazvan, jedan od najaktivnijih domaćih sastava, koji nosi titulu Best Adriatic Act sa poslednje dodele MTV nagrada u Londonu prošle godine.

,,Bečej noću“ bi teško bilo i zamisliti bez Eve Braun, ne samo zato što je naziv manifestacije inspirisan njihovom istoimenom pesmom, već zato što ovaj legendarni bečejski bend ove godine proslavlja četvrt veka od prvog unplugged albuma na našim prostorima, koji su snimili i objavili daleke 1993. godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име