Narodna biblioteka Novi Bečej i Banatski kulturni centar Novo Miloševo objavila je književni konkurs pod nazivom „Naši pisci ‒ zavičajne teme” za objavljivanje četri knjige autora najboljih rukopisa pristiglih na konkurs.

Konkurs se raspisuje u okviru projektnih aktivnosti Opštine Novi Bečej podržanih od Ministarstva kulture i informisanja na konkursu „Gradovi u fokusu”.
Konkurs se odnosi na autore koji žive na teritoriji Opšine Novi Bečej, ali i one koju su u Opštini Novi Bečej rođeni ili sadržajima svojih rukopisa za nju vezani.

Propozicije konkursa: rukopise (poezija, proza, esej, književna kritika i dr), biografiju autora i kontakt podatke (adresa, mejl, telefon) slati u tri primerka u štampanoj formi i u jednom primerku u elektronskoj formi na CD-u na adresu: Narodna biblioteka Novi Bečej, Žarka Zrenjanina 9, 23272 Novi Bečej.

Konkurs je otvoren od 27. decembra do 31. marta.
Rezultati konkursa biće objavljeni do 30. aprila, a nagrađeni rukopisi će biti objavljeni do 1. oktobra i predstavljeni na 62. međunarodnom Beogradskom sajmu knjiga krajem oktobra u okviru sajamskih aktivnosti Banatskog kulturnog centra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име