Zbog najavljenih radova na mreži, deo Bečeja ostaće bez snabdevanja električnom energijom tokom dana u četvrtak i petak 10. i 11. maja.

U četvrtak 10. maja, od 9 do 11 sati, bez struje će biti: Novosadska od Zelene do Hajduk Veljka, Uroša Predića od Svetozara Miletića do Hajduk Veljka, Svetozara Miletića od Petefi Šandora do Zmaj Jovine, Hajduk Veljka od Novosadske do Uroša Predića, a od 11.30 do 13.30 sati Zelena 23-27 i 50-56 Trg Oslobođenja, štamparija Proleter, Tehnička škola, Glavna 1.

U petak 11. maja, od 9 do 11 sati, bez struje će biti: Zelena od hotela do broja 21 i 48, Svetozara Markovića od Novosadske do Zmaj Jovine, Zmaj Jovina od Zelene do Svetozara Markovića, Uroša Predića od pravoslavne crkve do Svetozara Miletića, Gimnazija i Poliklinika Zrnić, a od 11.30 do 13.30 – Srete Glavaškog, Trg Bratstva – Jedinstva, Proleterska od pijace do pruge, Hunjadi Janoša od Topolskog puta do Proleterske, Udarnička od Proleterske do Zilahi Lajoša, Partizanska od Proleterske do Zilahi Lajoša, Dobrovoljačka od Topolskog puta do broja 99.

Pored toga, 10.  i 11. maja, od 9 do 14 sati, najavljeni u Hove Friđeša od Spasoja Stejića do Servo Mihalja, Servo Mihalja od Hove Friđeša prema Vašarištu, Vašarište i Marka Garića.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име