Nacionalna koalicija za decentralizaciju (NKD), u saradnji sa ,,Ujedinjeni protiv kovida’’ organizuje onlajn Napokon Korisnu Debatu ,,Vakcinom za život’’ u sredu, 14. aprila od 19 sati putem Zoom aplikacije.

Ko sme, a ko ne sme da se vakciniše? Da li su vakcine (ne)dovoljno dugo ispitivane? Kada ćemo poljubiti roditelje, zagrliti bake, deke, unuke ili otići kod prijatelja na veselje? Ovo su neka od pitanja na koja će na onlajn tribini ,,Vakcinom za život’’ odgovarati:

  • dr Emina Milošević, specijalista imunologije
  • Dr Ivana Prokić, doktor nauka u oblasti epidemiologije
  • Dr Bojan Dereta, specijalizant opšte medicine
  • Dr Miloš Bojović, specijalizant fizikalne medicine i rehabilitacije

– Svesni da je tema vakcinacije od neprikosnovene važnosti, kako u Srbiji, tako i na globalnom nivou, želimo da, kroz razgovor sa stručnjacima iz sveta medicine, razbijemo predrasude o imunizaciji, mitove o ,,čipovanju’’ kroz vakcinu, čujemo od stručnjaka zbog čega bez  kolektivnog imuniteta nema povratka normalnom životu, kažu organizatori tribine.

Svi zainteresovani koji žele da prate tribinu i postave pitanja učesnicima, moraju se registrovati putem ovog linka,  a debata će se prenositi i na FB stranici Nacionalne koalicije za decentralizaciju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име