Radovi na elektrodistributivnoj mreži zakazani su i za kraj radne sedmice, te će u petak 15. januara bez isporuke električne energije ostati delovi Bečeja i Bačkog Petrovog Sela.

U Bečeju isključenja su planirana od 9 do 10 sati potrošačima u Jožefa Atile od Zilahi Lajoša do Aranj Janoša, u Bokanj Dežea od Hunjadi Janoša do Nikole Aleksića, u Nikole Aleksića od Bokanj Dežea do Aranj Janoša i u Adi Endre od Bokanj Dežea do Zilahi Lajoša.

Takođe u Bečeju, od 10.30 do 11.30 neće biti struje u sledećim ulicama: u Miloša Bugarskog od Trga Bratstva jedinstva do Bokanj Dežea, u Zilahi Lajoša od Adi Endrea do Partizanske, u Adi Endrea od Partizanske do Zilahi Lajoša, u Partizanskoj od Zilahi Lajoša do Bokanj Dežea i u Udarničkoj od Zilahi Lajoša do Bokanj Dežea.

Istog dana, od 12 do 13 sati, bez struje će ostati Miloša Crnjanskog od Gerberove do Čarnojevićeve, Čarnojevićeva od Glavne do Sinđelićeve, Sinđelićeva od Čarnojevićeve do Gerberove, Žilinski Endrea od Miloša Crnjanski do Stevana Knićanina, Dositejeva od trga Čilag do Danila Kiša i Zoltana Čuke od Miloša Crnjanskog do Glavne.

U petak 15. januara, od 9 do 10.30 časova biće prekinuta isporuka električne energije potrošačima u Bačkom Petrovom Selu u Jožefa Atile od Puškinove do Jaše Tomića, u Jaše Tomića od Jožefa Atile do Šamu Mihalja, u Branka Radičevića od Jožefa Atile do Gavrila Principa i Đure Jakšića od Svetozara Markovića do Vojvođanskih brigada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име