Korona virus, COVID-19 | Foto: Pixabay
Ilustracija | Foto: Pixabay

U poslednja 24 časa u kovid ambulanti Doma zdravlja Bečej testirano je 13 pacijenata, a od kojih je dvoje pozitivno na korona virus, saopšteno je iz Štaba za vanredne situacije opštine Beče.  Prenosimo saopštenje štaba u nastavku.

Na osnovu podataka dobijenih od Doma zdravlja Bečej Štab za vanredne situacije opštine Bečej raspolaže sledećim podacima:

U poslednja 24 časa u kovid ambulanti Doma zdravlja Bečej testirano je serološkim, takozvanim, brzim testom 13 lica, od kojih su dva pozitivna na kovid- 19.

– Ukupan broj pozitivnih na kovid- 19, testiranih  u kovid ambulanti Doma zdravlja Bečej na brzom testu, od početka ovog talasa epidemije u opštini Bečej je 18.

– Građani za koje se sumnja da su bili u kontaktu sa zaraženim licima, stavljeni su u četrnaestodnevnu izolaciju, piše u saopštenju Štaba za krizne situacije opštine Bečej.

Podsetimo, juče je predsednik opštine Bečej Dragan Tošić i ujedno komandant Štaba za vanredne situacije opštine Bečej za portal MojBečej. rs potvrdio da je od Doma zdravlja Bečej zahtevao informacije o korona virusu na dnevnom nivou. Podaci iz tog, prvog, izveštaja prosleđeni su danas novinarima. Dodajmo i da su novinari portala MojBečej.rs ranije do ovakvih informacija dolazili isključivo posredstvom zahteva za pristup informacijama od javnog značaja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име