Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži u sredu 16. marta, od 9 do 10 sati biće prekinuta isporuka električne energije u Bečeju u Miloša Crnjanskog od Republikanske do Doža Đerđa, u Glavnoj brojevi 25-75 i 48-78, u Zelenoj od Republikanske do Maksim Gorkog, u Svetozara Markovića od Republikanske do Doža Đerđa, u Republikanskoj ulici od Miloša Crnjanskog do Svetozara Markovića, u Doža Đerđa od Miloša Crnjanskog do Zelene i u Pece Ferenca od Glavne do Zelene ulice.

Istog dana, 16. marta, od 10.30 do 12 sati struje neće biti u Miloša Crnjanskog od Jovana Popovića do Gerberovih, u Dositejevoj broj 18 i od broja 3 do 19, Zoltana Čuke od Glavne do Dositejeve, Sinđelićevoj od 62 i 49 do Čarnojevićeve, u Čarnojevićevoj od Glavne do Sinđelićeve i u Žilinski Endre od Miloša Crnjanskog do Stevana Knićanina, a od 12.30 do 13.30 časova struje neće imati stanovnici u ulici Rade Stanišića (parna strana i 1-5), u Veljka Vlahovića 9-14 i u kamp naselju.

Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži u četvrtak, 17. marta, od 11 do 14 časova povremeno će biti prekinuta isporuka električne energije u Bečeju u ulici Hajduk Veljka od Tančić Mihalja do pruge, u Tančić Mihalj od Đure Jakšića do 11. novembra, u D. Tucovića od Đure Jakšića do 11. novembra, u ulici Đure Uskokovića, kao i u Slobodarskoj, Bagremovoj, Živka Gagića, Milana Gavrića, Božidara Mirića, Jovana Milanovića i u Tan Mora.

Isključenje u Bačkom Gradištu

Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži u četvrtak 17. marta, od 10 do 12 sati biće prekinuta isporuka električne energije u Bačkom Gradištu u delovima ulica od ciglane prema Čurugu, od ciglane prema Bisernom ostrvu i salaši između Bačkog Gradišta i Čuruga.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име