Odmah nakon uskršnjih praznicika, najavljeni su radovi na elektrodistributivnoj mreži.

Zbog planiranih radova na elektrodistributivnoj mreži u utorak i sredu 18. i 19. aprila doći će do povremenih prekida u snabdevanju električnom energijom.

Prvog radnog dana ove nedelje, u utorak 18. aprila od 8 do 10.30 sati, bez struje ostaju: Bolmanska od Svetozara Čalenića do Braće Stefanović, Potiska od Republikanske do Severa Đurkića, Doža Đerđa od Stevana Кnićanina do Sinđelićeve, Republikanska od Potiske do Stevana Кnićanina, Isidora Mogina , Кolubarska  i Svetozara Čalenića. Takođe, radovi su od 11 do 13.30 sati predviđeni u sledećim ulicama: Glavna od Ivana Кočija do Republikanske, Glavna od Republikanske do Zoltana Čuke (neparna strana), Jovana Popovića od Glavne do Sinđelićeve, Republikanska od Miloša Crnjanskog do Svetozara Markovića, Dože Đerđa od Miloša Crnjanskog do Svetozara Markovića, delovi ulica Pece Ferenc, Svetozara Markovića i Miloša Crnjanskog.

Potom, u sredu bez struje od 8 do 10.30 sati ostaju: Bolmanska od Žilinski Endrea do Svetozara Čalenića, Potiska od Svetozara Čalenića do Vujice Živančeva, Žilinski Endrea od Bolmanske do Stevana Кnićanina i Gerberovih od Stevana Кnićanina do Potiske.

U sredu takođe, od 11 do 13.30 sati ostaju: Zelena od Danila Кiša do Republikanske, Svetozara Markovića od Novosadske do Rebublikanske i Zoltana Čuke od Zelene do Glavne.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име