Zbog najavljenih radova na elektrodistributivnoj mreži deo potrpošača u Bačkom Gradištu ostaće bez snabdevanja električnom energijom tokom dana u ponedeljak i utorak (24. i 25. februar).

Danas (ponedeljak 24. februar), od 8.30 do 14.30 sati, bez struje će biti sledeći delovi Bačkog Gradišta – deo ulice Glavna od Dušana Gucunje prema Bisernom ostrvu, deo ulice Školska od Dušana Gucunje do Marka Garića i deo ulice Marka Garića od Glavne do Školska.

Za utorak 25. februar najavljeni su radovi u sledećim delovima – deo ulice Dušana Gucunje od Svetolika Kozarskog do Radovana Brankova, deo ulice Svetozara Markovića 16-22, ulica Radovana Brankova, takođe od 8.30 do 14.30 sati.

1 KOMENTAR

  1. Zahvaljujem portalu što objavljuje ove inf. ali sa druge strane iste su 90% netačne jer ovde u B.Gradištu se isključuje kako se kome ćefne. Dok ovo kuckam struja je nenajavljeno nestala, inverter centralnog pišti, veš mašina se resetovala, stcable+net nestao a ručak neće biti završen pa će deca u školu sa sendvičem. Svako ovakvo isključenje pravi građanima štetu ali koga to uopšte briga. Može im se!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име