Zbog radova na mreži koji su planirani za četvrtak i petak bez isporuke električne energije ostaće deo Bečeja i Bačkog Gradišta.

U četvrtak, 4. februara, od 10.30 do 11.30 sati bez struje će u Bečeju ostati naselje Lj. Doroslovački i u ulici Z. Jovina od M. Crnjanskog do Sinđelićeve.

Istog dana, 4. februara, od 12 do 13 časova neće biti struje ni u sledećim bečejskim ulicama: P. Šandora od Zelene do S. Markovića, S. Markovića od Republikanske do Novosadske, Zelena parna od br. 82-112, neparna od br. 41-85, Z. Čuke od Zelene do Glavne i u OŠ „Sever Đurkić“. Zbog planiranih radova na elektrodistributivnoj mreži u petak, 5. februara, od 9 do 10 časova biće prekinuta isporuka električne energije u Bečeju u ulici H. Veljka od br. 115 do pruge, Slobodarska od br. 2 do 22 i Đ. Uskoković. Tog dana, od 10.30 do 11.30 struje neće imati naselje N. Džilitov, Sinđelićeva od Z. Jovine do br. 64, Gerberova od Dositejeve do S. Knićanina i Jug Bogdana do M. Toplice.

U Bačkom Gradištu su takođe predviđeni radovi na elektrodistributivnoj mreži.

Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži u četvrtak, 4. februara, od 8 do 13 sati biće prekinuta isporuka električne energije u Bačkom Gradištu od ulice N.O.V prema Bisernom ostrvu i od ulice S. Miletić prema kanalu. U petak, 5. februara, od 9 do 12 časova, povremeno biće prekinuta isporuka električne energije u Bačkom Gradištu u ulici Lenjinova od B. Radičevića prema ž. stanici i u ulicama B. Kidriča, V. Masleše i V. Rolovića

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име