Temerin község területén a falusi turizmus évről évre fejletebb. Több szállás is található itt, amelyek széleskörű kínálattal várják a vendégeket. Ezek egyike az Antero, a Fehér család tanyája. Fehér Szilvia nyolc éve döntött úgy, hogy kezébe veszi a családi örökség sorsát, és felújítja nagyszülei régi házát.

A tanya felújítása során Szilvia igyekezett megőrizni a hely jellegzetességét. A tanyasi ház autentikus felépítése mellett a korabeli bútorok és dísztárgyak is helyet kaptak. A házhoz érve már a kint elhelyezett  pöttyös lábasok és kiegészítők láttán is úgy érezhetjük, mintha nagymamánk otthonába léptünk volna.

Az Antero szállás tavasztól őszig fogadja a vendégeket. Az elmúlt nyolc év során számos rendezvényt tartottak meg itt, főként szülinapokat, keresztelőket és kisebb fogadásokat. A kinti terasz mintegy 62 fő számára biztosít helyet. Az elmúlt időszak, mint minden vendéglátós számára, így Szilviának sem volt könnyű, hiszen a járványügyi korlátozások a szállást sem kerülték el. Szilvia azonban a karantén ideje alatt is szorgosan dolgozott.

 A háromgyerekes anyuka szinte minen idejét a tanyán tölti, ahová természetesen a gyerkőceit is mindig magával viszi. Szilvia, elmondása szerint már nem is tudná elképzelni, az életét a szállás, és az idelátogató vendégek nélkül.

Szilvia szerint a lényeg a lehetetlen helyzetekben is megtalálni a lehetőségeket, mindenből a legtöbbet, és legjobbat kihozni, mert így semmi sem szabhat gátat a célok elérésében.

Sadržaj je kreiran u okviru projekta „U sred stvari: Profesionalnim informisanjem ka unapređenju položaja mađarske nacionalne manjine u Srbiji – A dolgok közepébe: Professzionális tájékoztatással a szerbiai magyar nemzeti kisebbség helyzetének a javításáért“ koji je sufinansira Ministarstvo kulture i informisanja. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име