A törökbecsei Idegenforgalmi Szervezet szakmailag is segíti a falusi turizmussal foglalozókat.

Törökbecsén az elmúlt hat év során a Kereskedelmi, Idegenforgalmi és Telekommunikációs Minisztérium pályázatai által több mint 17 millió dinárt fordítottak a helyi turizmus fejlesztésére. A turizmus népszerűsítése érdekében a helyi Idegenforgalmi Szervezet is aktívan tevékenykedik. A szervezet két nyelvű honlapján a böngészők megtekinthetik a helyi látványosságokat, de több szállás ajánlatot is, többek között Szénási Dóra vendégházát, amely idén kezdte meg működését.

Dóra célja, hogy az ide látogatók otthonosan érezzék magukat a vendégházban, ezért a vendégeket mindig valamilyen finomsággal várja.

Szénási Dóra nagyszülei régi házát alakította át vendégházá.

Dóra a felújítás során igyekezett minnél több eredeti elemet megőrizni, így egy kis tatarozás után a nyílászárók egy része és több régi bútor is megmaradt.

Dóra kezdeti sikerei után reméli továbbra is sok vendégnek kedveskedhet majd.

December folyamán a falusi turizmussal foglalkozók számára a helyi Idegenforgalmi Szervezet szakmai előadásokat és tanácskozásokat szervezett, amit a Tartományi Gazdasági és Idegenforgalmi Titkárság támogatása által valósítottak meg.

Sadržaj je kreiran u okviru projekta „U sred stvari: Profesionalnim informisanjem ka unapređenju položaja mađarske nacionalne manjine u Srbiji – A dolgok közepébe: Professzionális tájékoztatással a szerbiai magyar nemzeti kisebbség helyzetének a javításáért“ koji je sufinansira Ministarstvo kulture i informisanja. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име