V. alkalommal szervezték meg aTudományok Útjatudománynépszerűsítő rendezvényt, amely keretében három helyszínen, Óbecsén, Adán és Zentán is bemutatásra kerülnek az idei programok.

Óbecsén a Than emlékházban került sor az V. Tudományok Útja elnevezésű rendezvény nyitó programjára, ahol a Nemzeti Tehetség Programban részt vevő diákok is bemutatkoztak, akik a négy hónapon át tartó Than Károly kezdte, mi folytatjuk című program keretében gyógynövénytannal, kémiával és gyógyszerészettel is foglalkoztak.

A tanulók az interaktív bemutató keretében a diáktársaiknak is bemutatták a foglalkozásokon elsajátított tudást és a gyakoralokon készített termékeket.

Az V. Tudományok Útja kiemelt partnere a belgrádi Tudománynépszerűsítő Központ, akik több elemmel is hozzájárultak a rendezvényhez.

A Tudományok Útja rendezvény keretében június másodikán Adán, harmadikán pedig Zentán kerül sor A jövő energiái – című termékbemutatóval egybekötött kiállításra, valamint az „Ötletből valóság” – a Vajdasági Fiatal (Agrár)Vállalkozói Innovációs Verseny döntőjére is.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име