Dobrodošli u Agrotis, vašeg pouzdanog partnera u očuvanju prirode i podršci vašim agro-projektima! Kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno za uspešno vođenje bilo koje vrste poljoprivredne delatnosti, uz dodatnu pažnju posvećenu vašem domu i ljubimcima.

Održavanje vašeg vrta ili bašte nikada nije bilo lakše uz naš asortiman alata, sredstava za zaštitu bilja i organskih đubriva. Sve što vam je potrebno za raskošne cvetne aranžmane ili zdravu organsku proizvodnju možete pronaći kod nas, u ponudi imamo i razna semena.

Stvarajte predivne cvetne aranžmane i oplemenite svoj dom s našom opremom za cvećarstvo. Bilo da se bavite profesionalno cvećarstvom ili samo želite ulepšati svoj prostor, kod nas ćete pronaći sve potrebno – od saksija, supstrata, do specijalizovanih đubriva i alata.

Za sve one koji traže praktična rešenja za održavanje zelenih površina bez potrebe za redovnim košenjem, nudimo visokokvalitetnu veštačku travu koja će vaš vrt ili terasu pretvoriti u oazu mira i lepote. Takođe, uz našu opremu za uređenje eksterijera, poput mušema za stolove i dekorativnih elemenata, vaš prostor će zablistati u punom sjaju.

Bilo da je reč o metlama, lopatama, ili bilo kojem drugom alatu potrebnom za održavanje vašeg imanja, možete računati na nas. Naša pažljivo odabrana ponuda alata i pribora osiguraće vam efikasnost i dugotrajnost u svim vašim poslovima.

Za zdravlje i dobro stanje vaših životinja nudimo raznovrsne vrste kvalitetne stočne hrane, prilagođene vrsti i specifičnim potrebama životinja.

Posetite nas na adresi Trg Bratstva i Jedinstva 14 u Bečeju ili na adresi Doža Đerđa 8 u Bačkom Petrovom Selu i otkrijte sve što poljoprivredna apoteka Agrotis ima za ponuditi! Naše stručno osoblje stoji vam na raspolaganju s savetima i preporukama kako biste postigli najbolje rezultate u svom agro-projektu.

Vaš uspeh je naša misija!

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име