Posetite nas i otkrijte šta sve imamo u ponudi, u Bečeju na adresi Trg Bratstva i Jedinstva 14, gde se nalazi Agrotis – naša poljoprivredna apoteka s raznolikom ponudom i izvanrednim cenama. Takođe, ne zaboravite da nas posetite i u Bačkom Petrovom Selu na adresi Doža Đerđa 8, gde ćete pronaći sve što vam je potrebno za uspešno vođenje poljoprivrednih aktivnosti.

Naš širok asortiman uključuje različita semena, folijarna đubriva, vrhunsku stočnu hranu od Patent Co i Farm Commerc, te široku ponudu zaštitnih proizvoda. Nastojimo proširiti našu paletu proizvoda kako bismo vam pružili vrhunske artikle po pristupačnim cenama.

 

U našim poljoprivrednim apotekama, posebna akcija vas čeka isključivo subotom! Naše apoteke su otvorene da vam omoguće pristup vrhunskim proizvodima i izvanrednim cenama tokom cele nedelje, ali subota je rezervisana za posebne ponude na stočnoj hrani.

Obezbedite najkvalitetniju hranu za pse, mačke i ostale ljubimce po izvanrednim cenama! Vaši ljubimci zaslužuju najbolje, zato ne propustite priliku da im obezbedite hranu koja će im pružiti sve što im je potrebno za zdrav i srećan život.

Dragi naši kupci, želimo da vas obavestimo o promeni radnog vremena tokom predstojećih praznika. U skladu s prazničnim rasporedom, želimo da budete informisani o neradnim danima kako biste mogli da se organizujete.

Radno vreme tokom praznika

Dođite do jedne od naših lokacija i iskusite vrhunski kvalitet proizvoda i usluge koje nudimo. Za dodatne informacije, zavirite na našu Facebook stranicu, tu ćete pronaći sve detalje o našim specijalnim ponudama i mnoge druge pogodnosti koje smo pripremili za vas – posetite nas i uverite se sami!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име