Posetite nas u Bečeju na adresi Trg Bratstva i Jedinstva 14, gde se nalazi Agrotis – naša poljoprivredna apoteka s raznolikom ponudom i izvanrednim cenama. Ne propustite subotnju akciju na stočnu hranu!

Naša bogata ponuda obuhvata raznovrsna semena, folijarna đubriva, vrhunske stočne hrane Patent Co i Farm Commerc, kao i širok asortiman zaštitnih proizvoda. Trudimo se proširiti našu paletu proizvoda kako bismo vam pružili visokokvalitetne artikle po pristupačnim cenama.

U Agrotis poljoprivrednoj apoteci, zadovoljstvo kupaca je naš prioritet. Uvek se možete osloniti na nas za pružanje povoljnih i visokokvalitetnih proizvoda.

Ne samo u Bečeju, već i u Bačkom Petrovom Selu na adresi Doža Đerđa 8, pronađite ono što vam je potrebno za uspešno vođenje poljoprivrednih aktivnosti.

Oplemenite svoj vrt uz našu poljoprivrednu apoteku! Uz bogat izbor đubriva specijalno formulisanog za cvetne vrste, kvalitetne cipele i rukavice koji čuvaju vaše ruke i noge tokom svakodnevnih aktivnosti u vrtu, te raznoliku ponudu saksija, stvorite savršeno okruženje za vaše omiljene cvetne vrste.

Vaš vrt zaslužuje najbolje, pronađite sve na jednom mestu u našoj poljoprivrednoj apoteci!

Posetite nas na jednoj od naših lokacija i uverite se u naš kvalitet i uslugu, a za više informacija posetite našu Facebook stranicu.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име