Facebook: Agrotis

Dobrodošli u Agrotis, vašu sveobuhvatnu prodavnicu za sve potrebe vaše farme ili domaćinstva. Bez obzira da li ste profesionalni poljoprivrednik ili vlasnik kućnih ljubimaca, mi smo tu da vam pružimo sve što vam je potrebno za uspešno vođenje vaših aktivnosti.

Naša ponuda obuhvata sve, od stočne hrane koja osigurava optimalno zdravlje i produktivnost vaših životinja, preko kvalitetne opreme za poljoprivredne radove koja olakšava svakodnevne zadatke, do semena kukuruza i đubriva koji će vaš usev pretvoriti u izobilje. Uz to, naše police su bogate preparatima za cveće i biljke koja će oživeti vaš vrt, kao i alatima poput lopata i metli koji su neophodni za održavanje domaćinstva.

Ne zaboravljamo ni naše krznene prijatelje – naša pažljivo odabrana hrana za kućne ljubimce osigurava da vaši četvoronožni saputnici budu srećni, zdravi i puni energije. A za one letnje dane kada su mušice i ostali insekti naporni, tu su i mušeme i drugi proizvodi koji će vam pomoći da održite mir u svom domu.

U našim poljoprivrednim apotekama, posebna akcija vas čeka isključivo subotom!

Što se tiče kvaliteta, mi smo nepokolebljivi. Svaki proizvod u našoj ponudi prolazi kroz stroge kontrolne procese kako bismo osigurali da zadovoljava naše visoke standarde. Naš cilj je da vam pružimo samo najbolje, jer vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada.

A kada je u pitanju cena, verujemo da kvalitet ne treba da bude skup. Zato se trudimo da održimo konkurentne cene, jer želimo da naši proizvodi budu dostupni svima!

Posetite nas na našim adresama u Bečeju, Trg Bratstva i Jedinstva 14 i u Bačkom Petrovom Selu na adresi Doža Đerđa 8 i pridružite se hiljadama zadovoljnih kupaca koji već veruju u Agrotis kao svog pouzdanog partnera u poljoprivredi i domaćinstvu. 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име