foto: Polomed | fb

Ukoliko imate problem sa celulitom i ne znate kako da ga rešite, ambulanta Polomed vam nudi rešenje uz anticelulit tretman, koji je jedan od najboljih načina da „kažete zbogom“ celulitu.

Žene su najpodložnije ozbiljnoj pojavi celulita nakon četrdesete godine, a terapija udarnim talasima trenutno jeste jedan od najpopularnijih anticelulit tretmana u svetu i ona se odnosi na energetske, akustične talase koji stvaraju vibracije koje pozitivno utiču na osnovno vezivno tkivo, ćelije i na kraju na samu kožu.

Kod uznapredovalog stadijuma celulita dolazi do zadržavanja metaboličkih produkata i velikih molekula proteina u tkivu, što dovodi do zadebljanja vezivnog tkiva i stvaranja fibroze. Snaga akustičnih talasa podstiče prirodnu sposobnost organizma za regeneraciju tako što povećava krvni protok u svim nivoima tkiva, uključujući i vezivno tkivo.

Cirkulacija biva značajno poboljšana, stimulisana je proizvodnja kolagena, što dovodi do povećanja elastičnosti kože i dugoročnog poboljšanja u teksturi kože. Ovaj proces traje i do tri meseca nakon završene serije tretmana! Ubrzava limfni protok i dovodi do izbacivanja nakupljene tečnosti.

Povećava propustljivost ćelijske membrane i poboljšava razmenu materija u ćelijama. Metabolizam se ubrzava, a slobodne masne kiseline i glicerol se otpuštaju iz ćelija, dovodeći do pražnjenja depoa masti. Takođe, stimuliše se stvaranje novih mišićnih vlakana i dolazi do jačanja mišića.

Preporučuje se za: razgradnju celulita, smanjenje obima i oblikovanje tela, limfna drenaža, zatezanje kože, tretiranje strija, učvršćivanje vezivnog tkiva i mišića, relaksacija napetih mišića i eliminacija bola razbijanjem čvorića, naročito u vratnoj i međulopatičnoj regiji, kao posledica dugog boravka u nepravilnom sedećem položaju i naravno stresa.

Uz terapiju udarnim talasom za anticelulit moguće je kombinovati anticelulit tretman zajedno sa vežbama kako bi se upotpunio efekat gubitka celulita. Sa kombinacijom tretmana i vežbi postiže se veći efekat kod gubitka celulita i veće elastičnosti kože čime se ostvaruje dugoročniji rezultat.

Za dodatne informacije o tretmanu, ali i za zakazivanje termina pozovite broj 021/69 10 288 ili 063/87 83 969, ili nas posetite na adresi Braće Tica 23/a. Zakažite svoj termin već sada!

Da vidite šta vas još čeka u ovoj ambulanti, kliknite OVDE i upoznajte se sa ponudom!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име