Klub američkog fudbala GTC Vianor Vidre Bečej počeo je pripreme za novu sezonu. Nakon što su prošlu sezonu završili na trećem mestu u Trećoj ligi Srbije, Bečejci ovog puta imaju nameru da podstaknu ovdašnje momke da se priključe mladom klubu koji funkcioniše najviše zahvaljujući entuzijazmu rukovodstva.

-Glavni cilj ove sezone nam je da omasovimo klub, kaže Filip Avramov, predsednik bečejskih Vidri.

-Voleo bih da isprobam ovaj sport, koji se razlikuje u odnosu na ono što sam trenirao ranije. Dobra je ekipa, a pošto mi je ovo prvi trening, želeo bih što bolje da se pokažem i da se što bolje uklopim, kako bismo imali što bolje rezultate, rekao je Kristijan Trušinski.

Dobar odziv novih igrača na prvom treningu željnih da upoznaju ovaj nesvakidašnji sport za naše prilike, koji, uprkos tome što je najpopularniji u Americi, samo je jedan od pokazatelja da on ima prosperitet u Bečeju.

 

Opširnije u TV prilogu

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име