Voda, ilustracija
Voda, ilustracija

U distributivnom vodovodnom sistemu u opštini Bečej beleži se enormna potrošnja i nagli skok neracionalnog trošenja vode za piće, saopštilo je Javno preduzeće „Vodokanal”.

Maksimum proizvodnog kapaciteta fabrike vode iznosi 90 litara u sekundi, dok potrošnja vode u poslednja dva dana premašuje 140.

Iz „Vodokanala”naglašavaju da aktivnosti kao što su navodnjavanje i zalivanje zelenih površina, punjenje individualnih rezervoara, bunara i bazena, polivanje i hlađenje pločnika, terasa i dvorišta, pranje vozila i slično u ovim danima predstavljaju neracionalnu potrošnju vode za piće i ovom prilikom upućuju apel svim građanima da se ponašaju odgovorno u skladu sa nepovoljnom situacijom koja se odnosi na vodosnabdevanje u opštini Bečej, izazvanom ekstremno visokim temperaturama.

7 KOMENTARA

 1. Tako je poskupela cena vode, a sad je po letnjem običaju ponovo nema!
  Pa gde ste potrošili sav taj novac?
  Zašto bre bunare ne bušite! Ne znam samo dokle će ovaj narod da trpi ove nesposobnjakoviće!
  Decu bre ne mogu da okupam!

 2. Vodokanal, Komunalac i Toplana sve te direktore najuriti što pre! Jedino direktor Potisja radi posao kako treba.

  • Gospodine Rebiću, direktor „Potisja“ gospodin Feješ je ZVANIČNO PENZIONER, a zašto i za koga radi … pitajte odgovorne ( ako ih uopšte ima).

 3. Koliko je novca Vodokanal uložio u fabriku vode i bunare, a koliko u direktorovu kafanu BlueMoon?

 4. Treba pisati peticiju to nije voda to je zaraza skinuti ih sve i kazniti sve koji su u bunare preradili u septicke jame pritiska nema ne dva dana nego 15 dana .

 5. Mene Grbiću interesuje na koji način je novi službeni automobil doprineo boljem vodosnabdevanju Bečeja?

 6. Subotnje veče. Sedim na terasi i gledam vatromet koji je nama za ljubav priredila Opštinska vlast. Iz kupatila žena viče i kune jer nema pritiska vode i već danima kupamo decu u lavoru…
  Volim bečejsku vlast jer je uvek znala dobro da odredi prioritete…
  Vatrometa i igara, a voda, zar je važno, pa nećemo valjda sitnicama kvariti slavlje i raspoloženje bečejske opštinarije…
  Radujem se i skorašnjem otvaranju novog ugostiteljskog objekta direktora Vodokanala. Nadam se da čaša vode neće biti skupa…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име