Firma Arma-agro je za vas pripremila STIHL jesenju akciju koja traje do 26. sepetembra, u katalogu možete pronaći sve što će pomoći u pripremi za sezonu opadanja lišća i pripremu vrta uz našu vrhunsku opremu. Od motornih testera do perača sa visokim pritiskom, očekuju vas neodoljive cene i neverovatni popuste.

Aktuelni akcijski katalog možete pogledati u nastavku:

U Bačkom Gradištu možete istražiti širok asortiman mašina brenda STIHL, poznatih po vrhunskom kvalitetu i najnovijim tehnološkim dostignućima. Pored pružanja pouzdanog servisa za STIHL uređaje, stojimo vam na raspolaganju sa širokim spektrom rezervnih delova, kao i servisiranje drugih brendova koji se svrstavaju u grupu mašina za šumarstvo, održavanje travnjaka i baštenskih programa.“

Sedište, servis i prodaja
Ogranak BAČKO GRADIŠTE
Narodnooslobodilačke vojske 3

ARMA-AGRO DOO je osnovan 2009. godine sa sedištem u Temerinu.

Osnovna delatnost firme je servis i prodaja rezervnih delova marke Fendt. Čast nam je i zadovoljstvo što smo ovlašćeni za servis Fendt i Massey Ferguson mašina, traktora i kombajna, za koje možemo da obezbedimo originalne i kvalitetne zamenske rezervne delove. Takođe, bavimo se održavanjem i servisiranjem Deutz Fahr i Claas traktora i kombajna, u ponudi imamo kako originalne tako i kvalitetne zamenske rezervne delove.

Uvažavamo Vaše želje i potrebe i predano radimo kako bismo ispunili sve zahteve kroz naše stručno znanje. Ako Vam je potreban savet ili konsultacija, naš tim stručnjaka je na raspolaganju. Naša dugogodišnja praksa i iskustvo u ovom poslu nas čini ponosnim na veliki broj zadovoljnih klijenata.

ARMA-AGRO DOO

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име