Arma-agro novogodišnja akcija je u toku i pruža popuste na mnoge STIHL proizvode koji su sinonim za kvalitet i vrhunsku tehnologiju.

Akcija traje do 15. decembra, a celokupnu ponudu proizvoda na akciji možete pogledati putem linka ili na prodajnom mestu smeštenom na adresi Narodnooslobodilačke vojske 3 u Bačkom Gradištu.

Pored proizvoda i servisa STIHL uređaja, ova firma vam nudi i rezervne delove i servisiranje drugih brendova iz grupe mašina za šumarstvo, održavanje travnjaka i baštenski program.

ARMA-AGRO DOO je osnovan 2009. godine, a osnovna delatnost firme je servis i prodaja rezervnih delova marke Fendt. Čast nam je i zadovoljstvo što smo ovlašćeni za servis Fendt i Massey Ferguson mašina, traktora i kombajna, za koje možemo da obezbedimo originalne i kvalitetne zamenske rezervne delove. Takođe, bavimo se održavanjem i servisiranjem Deutz Fahr i Claas traktora i kombajna, u ponudi imamo kako originalne tako i kvalitetne zamenske rezervne delove.

Uzimajući u obzir vaše želje i potrebe, izlazimo vam maksimalno u susret i na taj način realizujemo sve zahteve našim stručnim radom. Ukoliko vam je potreban savet ili konsultacija, naš stručni tim Vam stoji na raspolaganju. Posedujemo ogromno iskustvo u poslu i ponosni smo na veliki broj zadovoljnih klijenata.

Potreban vam je kvalitetan i proveren servis Fendt i Massey mašina? Posetite nas!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име