Óbecsén több intézmény is felújítás alatt áll. Ezeknek egy részét az önkormányzati költségvetésből, egy részét pedig pályázati pénzekből finanszírozzák.

Óbecsén az elmúlt időszakban 45 középület felújítására vonatkozó projektdokumentáció is elészült, így a község számára lehetővé vált, hogy pályázatok útján megvalósítsa ezek felújítását. Az idén a Közgazdasági Kereskedelmi Iskolán és a Zdravko Gložanski Általános Iskolán végzett felújítások mellett a gyermekorvosi rendelő és az idősek otthona is felújítás alá került.

Tošić Dragan – A gyermekorvosi rendelő és a gerontológiai központ felújítását az önkormányzat részben pedig a Közberuházási Hivatal finanszírozza. Az elkészült projektdokumentációk által ugyanis sikerült megnyernünk a pályázatot ezeknek az intézményeknek a felújítására. A munkálaotk már elkezdődtek, és eddig a terv szerint haladnak. Remélhetőleg az év végéig be is fejeződnek.

A munkálatok az épülethomlokzat, a nyílászárók és a belső tér felújítását érintik. A kétszintes gyermekorvosi rendelőt emeletenként újítják fel, így szűkösen, de továbbra is fennakadás nélkül fogadják a betegeket.

Nešić Kosana – Nem könnyű, de mégis sikerült megoldást találnunk arra, hogy egy percet sem kellett változtatnunk a rendelő munkaidején. Ami azonban elkerülhetetlen volt, hogy a gyermek fogorvosi rendelőt és a tanácsadási részleget különválasszuk, így amíg a munkálatok befejeződnek a fogorvosok a központi felnőtt rendelőben lesznek elhelyezve, a tanácsadás pedig a központi Egészségházban kapott helyet.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име