Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Az óbecsei általános iskolák nem támogatják az iskolai egyenruha bevezetését. A péterrévei általános iskola igazgatója szerint a legtöbb szülő számára ugyanis ez megterhelő plusz költség lenne.

Az érintettek szerint amennyi előnye, annyi hátránya is lenne az egyenruhák bevezetésének.

Abban az esetben ha az intézkedések kötelezővé teszik az iskolai egyenruhák használatát, az intézmény is megpróbál olyan megoldást találni ami mindenki, de főleg a szülők számára jelent észszerű megoldást.

Új tanév – új tantárgyak

Ezentúl nem csak testnevelés, de egészségügyi nevelés is zajlik az általános iskolában, mégpedig a test és egészségügyi nevelés tantárgy keretében így a tantárgynak nem csak az anyaga, de az óraszáma is növekedett. Ezentúl az informatika is kötelező tárgyként szerepel majd.

A szexuális nevelés egyenlőre nem lesz bevezetve külön tantárgyként.

A tanárok többsége eddig még nem kapott tanterevet az új tárgyak előadásához, így egyenlőre nem tudják megítélni, miben és mennyire változtatja meg ez az eddigi oktatást. Az viszont biztos, hogy az új tárgyak oktatásához külön szemináriumokra és továbbképzésekre kell majd járniuk.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име