Óbecsén a külső ellenőrzés során az óbecsei Labud Pejović Iskoláskor Előtti Intézmény a legmagasabb értékelő osztályzatot kapta. A község oktatási intézményei között ez az ötödik, amelyet a legmagasabb osztályzattal tüntettek ki.

Az óbecsei Labud Pejović Iskoláskor Előtti Intézmény a májusi külső ellenőrzés során a 100-ból 97 pontot szerzett. A legtöbb szülő szerint ez nem meglepő.

Vidosava Radojević – Nekem már a második gyermekem jár ide óvodába és nagyon elégedett vagyok azzal ahogyan a gyerekekkel foglalkoznak.

Maja Pejović -Mindenek előtt az tölt el elégedettséggel, hogy az óvónők sok időt és odafigyelést fordítanak a gyerekekre, és nem csak a rendhagyó tevékenységek során, hanem a különböző kreatív és szabattéri tevékenységek során is.

Az intézményben angol nyelv oktatás és gyermekkórus is működik, ugyanakkor az itt dolgozók rendszeres továbbképzéseken vesznek részt. Többek között ezeket a dolgokat értékelte a külső ellenőrző bizottság is.

Tatjana Mitić,  igazgató helyettes -Labud Pejović Iskoláskor Előtti Intézmény, Óbecse

Az intézményben folyó csapatmunka mellett amit az ellenőrzés során leginkább kiemeltek, az a multikultúrális közeg, amely az intézményben van. Ugyanis jelenleg tíz kétnyelvű csoportunk működik, ahol magyar és szerb nyelven foglalkoznak a gyerekekkel és ez számunkra is nagy öröm.

A külső ellenőrzés során kapott legmagasabb osztályat mellett az intézmény egyik egészségügyi nővérét,  a (Savez Udruženja Medicinskih sestara Predškolskih Ustanova Srbije) Szerbiai Iskoláskor Előtti Intézmények ápolóinak Országos Szövetsége a 2016-os év legjobb óvodai ápoló díjjal tüntette ki.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име