Bačko Petrovo Selo, ilustracija | Foto: F. B.
Bačko Petrovo Selo, ilustracija | Foto: F. B.

U subotu 12. avgusta na „Kišmolskoj plaži“ u Bačkom Petrovom Selu Mesna zajednica Bačko Petrovo Selo organizuje ovogodišnju proslavu Dana sela pod nazivom „Petrovoselski dan 2023“.

Već ujutru od 8 časova počinje program tog dana i prvo će se pristaviti ručak. Kao i prethodnih godina počinje se sa takmičarskim nadmetanjem u kuvanju ovčijeg paprikaša, kotizacija za ekipe je 4.000 dinara a do samog dana festivala prijave za ekipe su u Mesnoj zajednici. Takođe pristavlja se odmah ujutru i pasulj za goste festivala.

Od 10 časova kreću dečije radionice kao i program za decu uz animaciju mališana koju će raditi mađioničar „Veliki Karlo“, sponzor ovog dela programa je Tisa Automativ. Nakon dečijeg programa u podne počinje zajednički ručak svih učesnika i gostiju festivala a nakon toga, kad se slegne, oko 13.30 i sportske igre.

Nakon sportskih nadmetanja oko pet sati popodne kreće zabavni i kulturno-umetnički program u kojem učestvuju gostujuća pozorišna trupa, bendovi i muzički ansambli: Maršali, Reka i Imi, Baraparti.

Program će biti završen velikim vatrometom kao i žurkom na otvorenom do 2 časa posle ponoći uz nastup didžeja „DJ Maxi“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име