Asfaltiranje ulice Svetozara Markovića, Petefi Šandora, Alekse Šantića i Jokai Mora, rekonstrukcija i izgradnja parkinga u centru sela, uređenje ulice Dr Kiš Imreta prema silosu, postavljenje autobuskog stajališta na kraju te ulice, uređenje trotoara ispred i oko ustanova, izgradnja sportske hale, izgradnja svlačionica sa kupatilom na nedavno obnovljenom rukometnom terenu, kao i rešavanje problema sa deponijom na putu prema Molu, neki su od prioriteta koje su sinoć meštani najvećeg potiskog sela predstavili rukovodstvu opštine Bečej.

Sledeći razgovori o budžetu su u petak 15. oktobar u 17 sati u Radičeviću i Bačkom Gradištu u 19.30 sati. U ponedeljak 18. oktobra će se razgovarati u Drugoj mesnoj zajednici u 17 sati, a potom i u Prvoj od 19 sati. Razgovori po mesnim zajednicama završavaju se u Novom selu, u utorak 19. oktobar gde počinje u 18 sati.

U okviru akcije „Budžet po meri – I ti se pitaš!“ predstavnici opštine Bečej i nadležnih službi obilaze mesne zajednice gde tokom razgovora o budžetu za narednu godinu građani imaju priliku da neposredno predlože u šta bi trebalo uložiti novac iz opštinske kase.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име