M. K. iz Bačkog Gradišta teško je danas povređena u saobraćajnoj nesreći na putu Bačko Gradište – Bečej. Vozač automobila koji ju je udario dok je vozila bicikl, pobegao je sa lica mesta. Policijska istraga je u toku, saznaje portal MojBečej.rs.

Meštanka Bačkog Gradišta, učiteljica u tamošnjoj OŠ „Svetozar Marković“, prevežena je danas u poslepodnevnim satima u Urgetni centar Kliničkog centra Vojvodine nakon što ju je na putu Bačko Gradište – Bečej, kod Ribnjaka, dok je vozila biicikl, udario automobil.

-Ona je zadobila teške povrede i u kritičnom stanju, predata je na reanimaciju kolegama u Novom Sadu, rekao je Siniša Šijačić, načelnik hitne pomoći Doma zdravlja Bečej.

Vozač automobila je, prema informacijama kojima raspolažemo, pobegao sa lica mesta. Policijska istraga je u toku.

5 KOMENTARA

 1. Ubici kazna 30 godina za nepružanje pomoći pa neka razmišlja kako je vozio, šta je uradio. Učiteljica kupovala taj dan u Bečeju čizme za dete čiji roditelji nisu imali para da mu ih priušte. Nisam u životu srela osobu čistijeg srca od nje. On gamiže još na slobodi, a nje više nema. Ako Boga zna, policija će ga skloniti sa ulica.

 2. Mirjana probudi me iz ove nocne more
  ne zelim da cujem da znam
  da si gore..ti zivis u meni a tebe
  andjeli sad vode,hocu da dodjes mi
  Mirjana vrati se dole..
  Hvala ti za sreću, radost i smeh, hvala ti za sve…
  R.I.P.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име