Leto nam svima donosi provod i avanturu, pa tako Turistička organizacija opštine Bečej i ove godine raspisuje foto konkurs za izbor najlepše fotografije koji nosi ime “Leto u Bečeju”, a kroz koji možete dočarati vaše letnje avanture.

Pustite mašti na volju jer fotografije mogu biti razne – sa destinacija našeg grada, zanimljivih lokacija i ljudi.

Na konkursu mogu učestvovati svi zainteresovani ljubitelji fotografije, svi oni koji vole istoriju, kulturu, prirodu, rekreaciju i slično. Fotografije moraju biti kvalitetne, u što većoj rezoluciji, a zabranjeno je korišćenje fotošopa i drugih programa za obradu fotografije.

Napomena: Poslate fotografije ostaju u vlasništvu Turističke organizacije opštine Bečej i kao takve će se koristiti u svrhu promocije turizma opštine Bečej.

Foto konkurs je otvoren do 30. avgusta 2023. godine, a jedna osoba može da konkuriše sa maksimalno tri fotografije.

Fotografije možete poslati na e-mail adresu tobecej@gmail.com sa naznakom “Za foto-konkurs”, sa navedenim imenom i prezimenom autora, e-mail adresom i kontakt telefonom, kao i sa nazivima fotografija.

Najlepše i najkreativnije fotografije biće izabrane od strane stručnog žirija po okončanju konkursa, a najbolja četiri autora fotografije će osvojiti vredne nagrade.

Tokom narednih dana, Turistička organizacija opštine Bečej će obaveštavati o nagradama za najbolje fotografije, pa zato ispratite Facebook stranicu.

Budite kreativni, čekamo vaš “oslikan” doživljaj.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име