Uz podršku brojnih izlagača, što udruženje, proizvođača, preduzetnika, škola, što pojedinaca, Bečejsko udruženje mladih (BUM) je u subotu organizovalo Humanitarni bazar za Marinu Kovačev, dvadesetosmogodišnju Bečejku, koja boluje od tumora.

Za njeno hitno lečenje u Turskoj na Humanitarnom bazaru prikupljeno je 480.000 dinara.

Marina Kovačev je jedna od osnivača BUM-a i omladinska radnica na koju se oduvek mladi ugledaju. Stoga i ne čudi što su se u tolikom broju angažovali, kako članovi njenog udruženja, tako i druge organizacije u kojima su aktivni mladi i ne samo mladi.

Kulturno – umetničko društvo „Đido“ održalo je tok dana javnu probu u okviru humanitarnog bazara, a tom prilikom prikupljan je novac za lečenje Bečejke i Bečejca, Slobodana Maleševa Bobice, takođe obolelog od tumora.

Oni koji su propustili humanitarni bazar mogu da pomognu Bečejki Marini Kovačev uplatama na žiro račun i slanjem SMS poruka. Instrukcije: Upisati 481 i poslati SMS na 3030.

Uplate novca na račun njene majke – Svetlana Bošković, Banca Intesa, broj 160-2700100006080-06.

Petonedeljni boravak u bolnici u Istambulu košta 16.000 evra.

Više u TV prilogu

1 KOMENTAR

  1. Svaka vam čast omladino i građani Bečeja. Nadam se da će i ova skromna suma prikupljenog novca donekle pomoći Marini i Bobici. PS: Strašno me žao što određena gospoda iz Bečeja, (otac i sin, vlasnici jedne dobrostojeće firme iz Bečeja, kao i još desetak vlasnika takođe dobrostojećih firmi) NISU prepoznali tragediju dvoje mladih ljudi i skupili međusobno potreban novčani iznos, i tako pomogli svojim sugrađanima. Izgleda da je ovoga puta preče bilo sponzorisanje fudbala, rukometa i ostalih sportova!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име