Blizu 60 učesnika na origami kampu u Bečeju, toliko broje organizatori, Društvo učitelja Bečeja, sedmog dana manifestacije koja se tradicionalno održava prvih dana letnjeg raspusta.

Osim što deca kvalitetno provode slobodno vreme, desetodnevni kamp u Narodnoj biblioteci Bečej povoljno utiče na njihov razvoj.

Sedmi origami kamp ima naziv „Knjigu hoću i danju i noću“, pa polaznici ovom tehnikom koja dolazi iz Japana izrađuju obeleživače za knjige. Osim što je želja origanizatora da se popularizuje čitanje, tema je prigodna i zbog toga što se origami kamp održava u Narodnoj biblioteci Bečej, objašnjava predsednica Društva učitelja Bečeja Milena Gmijović.

Izložbom radova u petak 30. juna u 10 sati biće završen sedmi origami kamp, ali to nije kraj što se tiče letnjih aktivnosti za ljubitelje origamija u Društvu učitelja Bečeja.
U avgustu će na redu biti deca, ali i svi zainteresovani, u Bačkom Gradištu, Bačkom Petrovom Selu i Radičeviću.

Pogledajte TV reportažu

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име