Najbolji učenici završnih razreda srednjih škola nagrađeni su sinoć (12. jun) na svečanosti u sali Gradskog pozorišta.

 – Ljudi vas ocenjuju na osnovu vaših rezultata. Znanje i pametna glava su ono što nosite sa sobom i to vam niko ne može oduzeti. Sada slede pravi izazovi, pravi život, a mi verujemo u vas, poručila je, između ostalog, najuspešnijim maturantima u ime domaćina svečanosti direktorka Tehničke škole Bečej Svetlana Tomić. Nakon prigodnog programa koji su, pored škole domaćina, upotpunili učenici Ekonomsko trgovinske škole, Gimnazije i Škole za osnovno i srednje obrazovanje Bratstvo, „bečejskoj eliti pameti i mladosti“ uručene su pohvalnice i nagrade, među kojima su dominirale knjige. Najboljima među najboljima, učenicima, koji su, osim što su pokazali izuzetne rezultate u učenju, i reprezentovali svoje škole na okružnim, pokrajinskim, republičkim, ali i međunarodnim takmičenjima, u ime lokalne samouprave predsednik opštine Bečej Vuk Radojević i predsednik skupštine opštine Peter Knezi darovali su po laptop. Za đaka generacije u Ekonomsko trgovinskoj školi proglašena je Bojana Vuleta, u Tehničkoj školi je ta laskava titula pripala Gracianu Kokrehelu. U Gimnaziji Bečej je dvoje ponelo naslov „đak generacije“, a to su Tamara Spasić i Nenad Misić, dok je u ŠOSO Bratstvo najuspešniji od svih Laslo Sabo.

Za odlične uspehe tokom školovanja, ostvarene rezultate na takmičenjima u znanju, sportu i u drugim aktivnostima, nagrađeni su sledeći:

Ekonomsko trgovinska škola: Silvia Horvat, Kornelia Čibri, Roland Bajgo, Kristina Marjanac, Nikola Obrenović, Vuleta Bojana, Milica Nešić, Renata Adam, Agneš Greguš, Nikolina Cvjetković, Milan Tobdžić, Renata Fekete, Natali Semi i Teodora Lele.

Gimnazija: Milana Pavlić, Ivan Vrsajkov, Kristina Pomorišac, Slađana Đatkov, Miljana Marić, Nina Miladinović, Nemanja Milovanov, Tamara Spasić, Teodor Češljarov, Tamara Šarac, Nenad Misić, Aleksandar Topić, Leontina Arežina, Tinde Friš, Ariela Greguš i Otilia Zedi.

Tehnička škola: Šandor Erdeg, Mihalj Horvat, Nenad Gajinović, Katica Tomić, Nikola Blažić, Gracian Kokrehel, Nikola Daradić i Predrag Marković.

ŠOSO Bratstvo: Mihalj Zorad, Laslo Sabo, Kristina Velimirov, Valentina Segi, Toma Bežovski, Roland Kaša i Mihalj Zorad.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име