U iščekivanju prve ovosezonske pobede | Foto: Vlastimir Jankov
U iščekivanju prve ovosezonske pobede | Foto: Vlastimir Jankov

Iako su određeni problemi desetkovali ekipu, odbojkaši Bečeja su pružili nešto bolju igru na gostovanju u Vršcu, ali su morali da se pomire s novim prazom. Banat je bio bolji rezultatom 3:1 (13:25, 25:15, 25:21, 25:17). To je bio četvrti poraz u aktuelnoj sezoni Prve B lige i razumljivo je što su momci s Tise na samom dnu sa FAP Livnicom iz Prijepolja.

-U prvom setu smo u svim elementima odbojkaške igre nadigrali domaćina i zasluženo ga dobili rezultatom, čak, 25:13! Međutim, u drugom nam je pukao prijem i to je prelomilo utakmicu. Jer, bez dobrog prijema ne može se uraditi više. Tačnije, trošimo mnogo energije posle lošeg prijema i krajnji efekat je poraz. Istina, uspeli smo u četvrtom setu malo da se konsolidujemo, ali ne dovoljno za preokret. Raduje bolji servis, ali ne i to što nam se već u prvom setu povredio libero Aleksa Marošanović i biće odsutan najmanje dve do tri nedelje. Drugi libero Milivoj Građin, opet, nije dovoljno spreman, jer je zbog zdravstvenih problema manje trenirao. Imali smo hendikep i zbog odsustva mladog Dušana Gajičića, koji zbog smrtnog slučaja u porodici nije ni putovao sa nama. I dalje razmišljamo o angažovanju dvojice iskusnijih igrača, koji bi nam popravili prijem, što bi nam u velikoj meri olakšalo posao u očuvanju prvoligaškog statusa, monolog je trenera-igrača Bečejaca Nikole Džigurskog.

Boje Bečeja u Vršcu branili su tri bratska para, Đorđe i Miloš Rakić, Miloš i Nikola Radovanov, Veselin i Nikola Džigurski, zatim Dejan Brankov, Marinko Vojnović, Milivoj Građin, Vlastimir Lukić, Aleksa Marošanović i Stefan Mitrović.

Bečejci u subotu dočekuju novajliju u prvoligaškom B karavanu ekipu Toplički vitezovi iz Kuršumlije, koja je do sada upisala jednu pobedu. Prilika je to da i momci sa Tise upišu prvu pobedu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име