PIK Bečej donirao je danas Policijskoj stanici u Bečeju dva nova automobila marke „dačija daster“.

Načelnik Policijske stanice u Bečeju Slobodan Jovović rekao je da je vozni park bečejskih policajaca solidan i da odgovara potrebama, ali da uvek ima prostora da se on obnovi, naročito terenskim vozilima. On se u ime Stanice zahvalio PIK-u na donatoru.

Donaciju je u ime PIK-a predao direktor Petar Pješčić. Vlasnik bečejskog kombinata MK grupa posluje na teritoriji 60 opština širom Srbije i prema rečima direktora trude se da odgovore na potrebe zajednice.

Predsednik opštine Bečej Dragan Tošić takođe je prisustvovao primopredaji. Pozdravio je gest PIK-a i pozvao i druge privredne subjekte da slede njihov primer.

2 KOMENTARA

  1. kad se predsednik opštine tako ljubazno zahvalio donaciji,što je i bilo potrebno policiji u bečeju,da li je možda zašao u zgradu policije da gospodin načelnik ukaže na nehigijenske uslove rada koji se već godinama obavlja u zgradi?

  2. Ništa nemam protiv novih vozila dapače, odlično, jer su vam stara vozila za muzej ali, nađite pod hitno donatora koji će vam opraviti stepenište na zgradi i kupiti konačno otirač za noge. Svinjac…na čega vam liči stepenište i ulaz u objekat. Ako čekate BGD da vam to uradi…teško vama a posebno nama građanima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име