Befejeződtek az építkezési munkálatok Óbecse központi terén. A munkálatok utolsó fázisaként a szökőkutak is kiépület, ezáltal pedig az egész köponti tér új hangulatot kapott.

Sokan megcsodálják az új szökőkutakat a központi téren, hiszen a polgárok már régóta vártak arra, hogy megújúljon a város. Azonban a kisebb már a próba üzemeltetés során megsérült, valószínüleg mert kerékpárral hajtottak át rajta. Az illetékesek kijavították a hibát, de arra kérik a polgárokat, jobban ügyeljenek a kutakra.

Biga Đukić Jasminka – Az előzőhöz képest nekem sokkal nyitottabb, szebb a mostani tér. Csak nem tudom mi lesz a szökőkutakkal, ha a polgárok nem ügyelnek rá. A gyermekek figyelmét is fel kell hívni arra, hogy ez nem játéknak van idetéve, és hogy nem szabad rongálni.

Dejan Trivunović – Nekem nagyon tetszik, és elégedett vagyok az új térrel, és mások figyelmét is felhívnám arra, hogy vigyázzunk rá, óvjuk meg és leljük benne örömünket.

A szökőkutak hibátlan működését és karbantartását a helyi közvállalat végzi.

Dragan Tošić, Óbecse polgármestere- A Vodokanal közvállalat van megbízva a szökőkutak rendszeres, heti szintű karbantartásával, két dolgozójukat képezték ki erre. A folyamatos és gond nélküli műkődtetésükhöz ugyanis elengedhetetlen, hogy rendszeresen gondozva legyenek. Két, akik heti szinten tisztítják.

A központi téret és a szökőkutakat ezentúl térfigyelő kamerákkal ügyelik, ugyanakkor a téren való közlekedést is fokozottan felügyelik, az ugyanis gyalogos zónaként kijelölt terület, ahol kerékpárral és motorkerékpárral is tilos a közlekedés.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име