Pozivamo Vas da uzmete učešće na okruglom stolu na kome će članovi/ce projektnog tima u saradnji sa članovima lokalnog tima opštine Bečej predstaviti rezultate istraživanja „Bezbednost Bečeja u „očima“ građanki i građana“

Okrugli sto će biti održan u ponedeljak 17. juna 2013. godine u maloj sali skupštine opštine Bečej, sa početkom u 12 časova.

Istraživanje je realizovano u okviru projekta „Kreiranje i razvoj lokalnih politika – evropska dimenzija: Od politike do promena u lokalnoj zajednici“ u završnoj fazi i tim Opštine Bečej je značajno doprineo dostizanju postavljenih ciljeva i konkretnih rezultata Projekta, posebno u segmentu Bezbednost.

Cilj Projekta bio je da se kroz realizaciju različitih aktivnosti pomogne primena evropskih modela i standarda i tri odabrane politike na lokalnom nivou – mladi, ljudska bezbednost i zapošljavanje. Projekat je sproveden u periodu avgust 2012 – jun 2013. i uključio je šest opština i gradova na teritoriji Vojvodine: Kikindu, Sentu, Žitište, Suboticu, Bečej i Adu.

Cilj okruglog stola je da otvori mogućnosti za nove aktivnosti u 2013. i 2014. godini i definiše uloge svih aktera u procesima koji predstoje.

AGENDA

11.30 – 12.00 Dolаzаk i registracija učesnikа/cа

12.00 – 12.15 Otvаrаnje sastanka, pozdravne reči 

Aleksandar Đekić, predsednik BUM

Marija Srdić, direktorka CPŽ

12.15 – 12.45 Predstavljanje rezultata istaživanja „Bezbednost Bečeja u „očima“ građanki i građana“

Maja Bjeloš,istraživačica Beogradskog centra za bezbednosnu politiku, rukovoditeljka istraživanja

Saša Đorđević, istraživač Beogradskog centra za bezbednosnu politiku, saradnik u istraživanju

12.45 – 13.15 Diskusija i zaključci

13.15 – 14.00 Koktel

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име