Rezultati rada policije u Bačkom Petrovom Selu na zavidnom su nivou kada se u obzir uzme broj prijavljenih i rešenih slučajeva. Tim su povodom, ali i kako da se što uspešnije dočeka sezona u ataru, u petak razgovarali predstavnici policijske uprave Novi Sad, Odbora za bezbednost Skupštine Vojvodine, lokalne samouprave u Bečeju i Saveta mesne zajednice u Bačkom Petrovom Selu.

Ipak, neretko žitelji najvećeg potiskog sela odustaju da prijave krađe.

Situacija po pitanju bezbednosti u Bačkom Petrovom Selu biće na adekvatnom nivou, rečeno je na sastanku, budući da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rade i u civilu. Poljočuvarska služba, policija i poljoprivrednici dobro sarađaju, ali ima mesta za napredak kako bi se svaki slučaj rešio.

Najmanje dva slučaja napada na ulici letos su potresla meštane Bačkog Petrovog Sela. Oba su rešena u samo nekoliko dana, a počioci su uhvaćeni i procesuirani. Članovi Saveta mesne zajednice mogli su na sastanku da iznesu i druge probleme po pitanju bezbednosti sela, kako bi se oni predupredili.

Bezbednost je važno pitanje na kom u opštini Bečej aktivno rade predstavnici lokalne samouprave i policijske stanice, dodaje predsednik opštine Dragan Tošić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име