Danas i sutra (2. i 3. decembar) građani opštine Bečej putem interneta mogu da glasaju za budžetske prioritete u okviru akcije „Budžet po meri građana – I ti se pitaš“, dok sutra mogu da odu do svojih mesnih zajednica i popune glasački listić.

Savet Treće mesne zajednice i ove godine je na okruglom stolu koji je organizovan uoči glasanja, predstavio listu prioriteta koje su tokom godine prikupljali od građana te mesne zajednice.

Iako su svi prioriteti važni, a neki se godinama ponavljaju, predsednica Saveta Erika Blažić apeluje na sve meštane da glas daju i za asfaltiranje Dobrovoljačke ulice u koju, kako kaže, služba Hitne pomoći i komunalne službe često ne mogu da uđu i budu na usluzi građanima.

Prioriteti su: asfaltiranje ulice Servo Mihalja i Dobrovoljačke ulice, ograđivanje i javna rasveta na pijaci u Novom selu, sanacija javne rasvete na Iđoškom putu, Topolskom putu, kod Poćes rampe i kod groblja, sanacija podloge, izgradnja sadržaja i osvetljenje sportskog terena, izgradnja biciklističke staze na Srbobranskom putu, uređenje Vašarišta, sanacija Doma kulture „Fekete Maćaš“, izgradnja biciklističke staze na Petrovoselskom putu.

Građani putem interneta mogu da glasaju OVDE.

 

Пројекат „Јавни интерес у фокусу грађана општине Бечеј“ суфинансиран је из буџета општине Бечеј. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име