Bojan Jocić je za 2 sata i 14 minuta istrčao srednju stazu od 26 kilometara i osvojio drugo mesto
Bojan Jocić je za 2 sata i 14 minuta istrčao srednju stazu od 26 kilometara i osvojio drugo mesto

Četvoro učesnika iz Bečeja je trčalo danas (14. maj) maraton na subotičkoj peščari, a Bojan Jocić je za 2 sata i 14 minuta istrčao srednju stazu od 26 kilometara i osvojio drugo mesto.

U okviru trećeg kola vojvođanske treking lige organizator PK „Spartak“ iz Subotice je za više od 500 takmičara pripremio učešće na tri staze: malu stazu dužine 16 kilometara, srednju stazu dužine 26 kilometara i veliku stazu dužine 42,5 kilometara.

Četvoro učesnika iz Bečeja Radivoj Jocić, Marko Jocić, Bojan Jocić i Bojan Božić su trčali srednju stazu od 26 kilometara. Radivoj i Marko su na cilj stigli za 3 sata i 7 minuta, a Bojan Božić za 2 sata i 52 minuta.

Maratonci iz Bečeja su danas u Subotici istrčali stazu od 26 kilometara
Maratonci iz Bečeja su danas u Subotici istrčali stazu od 26 kilometara

– Bilo je veoma zanimljivo, trčali smo kroz šumarke i putiće u subotičkoj pesčari, staza je bila dobro markirana i kontrolni punktovi su bili obezbeđeni pijaćom vodom, voćem i slatkišima. Nakon trke nas je dočekao organizator sa kolačima, kiflicama i naravno finišerskim medaljama za sve učesnike, kao i posebnim priznanjima i medaljama za troje prvoplasiranih u muškoj i ženskoj kategoriji na svakoj stazi, ističe Bojan Jocić za portal MojBečej.

Bojan je takođe napomenuo da je maraton bio veoma posećen, sa preko 500 takmičara, od kojih je pola iz planinskih društava, a bio je prisutan i veliki broj građana koji su došli u rekreativnu šetnju na jednoj od staza i da provedu kvalitetan dan u prirodi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име