Tradicionalna Božićna izložba članova Likovne sekcije „Duga“ i sekcije za ručni rad „Sendrei Julija“ pri MKD „Petefi Šandor“ u Bečeju održaće se od 11. do 13. decembra u izložbenoj prostoriji matične kuće.

Svečano otvaranje, uz prigodan program sa recitacijama, božićnim pesmama i plesnim numerama, zakazano je za 16 sati, a naredna dva dana posetioci će moći da vide izložene stvari od 10 do 17 sati.

-Nas slikara je dvadesetak i predstavićemo se s pedesetak novih dela. S obzirom na našu aktivnost tokom godine, ovo je samo deo onoga što smo bojama preneli na platna, rekla nam je u ime organizatora predsednica Likovne sekcije „Duga“ Piroška Tot Kaša. Vođa Sekcije za ručni rad Eržebet Šulc naglašava da će žene izložiti samo delić onoga što su do sada uradile, jer prostor ne dozvoljava da se razmahnu.

-Biće vrlo ataktivnih radova, pa će posetioci imati priliku da uživaju. Uglavnom će tu biti i autorke izloženih dela i moži će, pogotovo mladima, da pojasne kako se koji rad izvodi, dodaje Eržebet Šulc. U ulozi gostiju na izložbi pojaviće se Elvira Serda sa svojim nadaleko poznatim medenjacima i Udruženje „EKO – Bečej“ sa radovima od recikliranog materijala.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име