U Gradskom pozorištu Bečej u petak, 10. februara, na programu je predstava „Bračna komedija“ u izvođenju „Scene Maska“ iz Šapca. Predstava počinje u 20 časova, ulaznica je 300 dinara.

U predstavi igraju Aneta i Ivan Tomašević, prvaci Šabačkog pozorišta, a Ivan Tomašević potpisuje i tekst i režiju.

-Ovaj Bečejcima dobro poznat glumački par (gledali smo ih u našem pozorištu u predstavama Kraljica smeha, Iskušenje, Ćelava pevačica, Klara, dogodilo se nešto neočekivano, Nušićev optimalan broj…) odigraće nam još jednu sjajnu komediju, navode iz Gradskog pozorišta Bečej.

Rezervacije i informacije: 021/6915-336

[email protected]

Sinopsis:

Bračni par je izašao u novootvoreni restoran da proslavi sedamnaest godina bračnog života. Saznajemo da imaju šestoro dece: dvoje njene dece iz njenog prvog braka, dvoje njegove dece iz njegovog prvog braka i dvoje njihove dece iz njihovog braka. Za vreme večere se otvaraju teme o kojima nije bilo planirano da se to veče razgovara o: tašti i svekrvi, o deci, ali i o odnosima žene i muža u braku i muško – ženskim odnosima i pravima žena i muškaraca pa sve do želje za razvod.

-Razmišljajući o repertoaru i predstavama koje su do sada urađene u našoj produkciji  i osluškujući želje naše publike u Šapcu i širom Srbije i regiona, došli smo do zaključka da je došlo vreme za jednu ovakvu komediju. Bez pretenzija da od predstave pravimo neki filozofski čin, želeli smo da se poigramo opštim mestima i temama koje prate skoro svaku bračnu zajednicu, kažu u Teatru „Maska“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име